Met een grote passie voor architectuur én techniek werken wij aan uitdagende vastgoedprojecten

Amstelkwartier blok 8A


Projectmanagement, directievoering en toezicht voor de nieuwbouw van een appartementengebouw met 55 woonappartementen en een kinderdagverblijf. Ontwikkeld door NL-Development bv en ontwerp van Van Egmond Architecten.

In uitvoering.

Samen Bredius


Projectmanagement, directievoering en toezicht voor de nieuwbouw van 102 woonappartementen, maatschappelijke ruimten en horeca. Ontwikkeld door NL-Development bv en ontwerp van Monadnock.

In ontwikkeling.

Oude Luxor Theater fase 2


Uitbreiding en renovatie van de theaterzaal naar meer dan 1.000 stoelen, vernieuwen van de horeca voorzieningen en interieur, uitbreiding achtertoneel, uitbreiding loading-dock area, de realisatie van extra kleedruimten en uitbreiding artiestenfoyer. Ontwerp door AMA Group.

Inntel Hotel Amsterdam


Coördinatie en toezicht bij de nieuwbouw van een luxe 4-sterren hotel met 306 kamers, spa wellness, bijeenkomstruimten, restaurant en kantoren op Oostenburg in Amsterdam. Ontwerp door Ulrich architectuur.

©Ronald Tilleman

Zuidkolk Delft


Projectmanagement, directievoering en toezicht bij de herontwikkeling van de locatie door sloop van een bestaand kantoorpand en de realisatie van 20 nieuwbouwappartementen. Ontwikkeld door NL-Development bv en ontwerp door VYa architecten.

Forestlane Den Haag


Een complete herontwikkeling voor een belegger inclusief ontwerp en coördinatie van een kavel met een oude bungalow naar zes nieuwe energiezuinige 2-onder-1 kap woningen. Ontwikkeld en ontworpen door CRESCENTIS bv.

Applikon Biotechnology fase2


Begeleiding en kwaliteitsinspecties bij de uitbreiding van het bestaande bedrijfsgebouw van in totaal 3.000m2bestaande uit een bedrijfshal en 3 nieuwe kantoorlagen op het dak van de bestaande hal. Ontwerp door cepezed.

De Ark Amsterdam


Projectmanagement, directievoering en toezicht bij de sloop van een deel van het monumentale kerkgebouw en de nieuwbouw van 15 appartementen in de huursector. Ontwikkeld door NL-Development bv en ontwerp door OZ.

Pax Christi


Projectmanagement, directievoering en toezicht bij de nieuwbouw van 62 appartementen en de renovatie van een bestaand kerkgebouw te Den Haag. Ontwikkeld door NL-Development bv en ontwerp door KCAP.

Applikon Biotechnology


Directievoering en toezicht bij de realisatie van de nieuwbouw van een bedrijfsgebouw van ca. 3.600m2 met kantoorruimte en een bedrijfshal te Delft. Ontwerp door cepezed.

De Klencke Amsterdam


Projectmanagement, directievoering en toezicht bij de sloop van een deel van de voormalige hotelschool en de nieuwbouw van 50 koop appartementen met stallingsgarage te Amsterdam. Ontwikkeld door NL-Development bv en ontwerp door NL-Architects.

Esic Noordwijk


Projectmanagement bij de nieuwbouw van een bedrijfsverzamelgebouw voor high-tech bedrijven gelieerd aan de Europese ruimtevaart te Noordwijk. Ontwikkeld door NL-Development bv en ontwerp door cepezed.

©Lucas van der Wee | cepezed

Renovatie grachtenpand


Herontwikkeling van een compleet uitgeleefd monumentaal pand dat na een grondige sloop en restauratie van een zeer luxueus en modern interieur is voorzien. Hier zijn we ‘los’ gegaan op alle details en in dit project zijn kosten noch moeite bespaard. Daarnaast is het gehele pand verduurzaamd. Ontwikkeld door CRESCENTIS en ontwerp exterieur door Floor de Voogd architect en het interieur door cepezed interieur.

Oude Luxor Theater


Toezicht bij de renovatie en uitbouw van het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Ontwerp door Aude de Broissia.

Pas Reform fase 2


Uitvoeringscoördinatie namens ID bij de aansluitende nieuwbouw op fase 1 van een distributiehal met kantoorruimte te Doetinchem. De projectomvang is ca. 3.500m2. Het gebouw werd hier ruim 2x zo groot door. Ontwerp door cepezed.

Belvedere Blaricum


Directievoering en toezicht bij de herontwikkeling van een oude garage naar de nieuwbouw van 6 luxe appartementen in hartje Blaricum, inclusief de realisatie van een fantastisch landschapsontwerp. Ontwikkeld door NL-Development bv en ontwerp door PBV architecten.

Renovatie herenhuis


Verbouw coördinatie en toezicht tijdens de grondige renovatie van dit herenhuis in Den Haag met een taatsdeur van maar liefst 6 meter hoog! Ontwerp door cepezed.

Villa GV


Directievoering en toezicht tijdens de grondige renovatie/transformatie van een jaren ’70 bungalow naar een zeer moderne villa te Rotterdam. Ontwerp door cepezed.

Hukseflux Thermal Sensors


Directievoering en toezicht tijdens de nieuwbouw van dit kantoorpand met ca. 1.250m2 op het Delftechpark te Delft. Ontwerp door cepezed.

Bent u ook van plan een project te starten of heeft u een andere vraag?
Neem gerust eens contact op. We zijn u graag van dienst!

Scroll naar boven