CRESCENTIS ontwikkelt en coördineert vastgoedprojecten voor beleggers, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars

Focus op waarde toevoegen & kostenefficientie

Geld besteden op de plekken waar het toe doet en kosten besparen waar het geen wezenlijke impact heeft. Dit vergroot de haalbaarheid van het plan én zorgt voor gebouwen die duurzaam kwaliteit uitstralen.
Wij houden van het maken van mooie en kwalitatief hoogwaardige gebouwen. Gebouwen die esthetisch aantrekkelijk zijn, technisch van topkwaliteit zijn en de verwachtingen van onze opdrachtgevers én de gebruikers overtreffen.

Wij overbruggen kloven

Gebouwen die deze kwaliteiten uitstralen ontstaan niet zomaar. Hiervoor moeten het proces en de details kloppen, dáár komt die kwaliteit tot uitdrukking. Een goed en passend ontwerp vertalen naar een bouwbaar product is géén vanzelfsprekendheid.

De kloof tussen ontwerpers, adviseurs en bouwers is vaak groot. Dit zorgt ervoor dat het realiseren van de wensen van de initiatiefnemer een stuk ingewikkelder en onnodig kostbaar wordt.

Door de puzzelstukken aan te schuiven zorgen wij er voor dat er een goed gefundeerd bouwproject ontstaat.

Een brede kijk op vastgoed

Een vastgoedproject moet esthetisch aantrekkelijk en duurzaam zijn, maar daarnaast ook goed en efficiënt gebouwd kunnen worden. Met een achtergrond in bouwtechniek en architectuur snappen wij hoe gebouwen in elkaar zitten.

“Wij leveren een constructieve bijdrage aan een transparant bouwproces waarin zowel de opdrachtgever als de betrokken partijen precies weten waar zij aan toe zijn”

Creatief en oplossingsgericht

Bij CRESCENTIS zijn we echte aanpakkers die creatief en oplossingsgericht aan de slag gaan met vastgoedvraagstukken. Geen vage theoretische plannen, maar ideeën praktisch en concreet maken.
Integriteit en kwaliteit zijn onze kernwaarden, dat eisen wij ook van iedereen met wie wij samenwerken.

Betrokken en benaderbaar

Wij communiceren vanuit het besef dat iedereen zijn eigen taal spreekt en in die taal aangesproken dient te worden. Zo waarborgen wij niet alleen de transparantie en het algehele overzicht binnen een bouwproces. We voorkomen hiermee miscommunicatie en spraakverwarring die op hun beurt leiden tot onnodige kosten.

Onze missie

Wij creëren gebouwen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk en van hoge kwaliteit zijn, maar ook duurzaam en energiezuinig.
In deze gebouwen staan de gebruikers centraal door fantastische plattegronden te realiseren, goede technische details te ontwerpen en praktische, slimme oplossingen te integreren.

“Reeds in de ontwerpfase maakt onze kennis van architectuur én bouwen het verschil tussen een ambitieus plan met verborgen valkuilen en een gefundeerd bouwproject”

Meet the team


Met een vast team en een groot netwerk van professionals in de vastgoedsector werken wij aan bijzondere vastgoedprojecten.

Ir. Wouter Kuiper

Oprichter CRESCENTIS bv

Wouter is Crescentis begonnen omdat hij een passie heeft voor mooie gebouwen. Als architect en geboren techneut weet hij hoe een goed ontwerp tot stand komt, maar ook hoe je het efficient kan bouwen.

Wouter zorgt er voor dat het ontwerp en contractstukken goed gefundeerd zijn zodat problemen en gezeur achteraf voorkomen worden. Tijdens de gehele realisatie van ontwerp tot sleuteloverdracht bewaakt hij de projectbelangen en kwaliteit zodat hoogwaardige gebouwen ontstaan.

Wouter werkt graag samen in teams van professionals met ieder hun eigen expertise. Dit zowel op esthetisch, technisch als duurzaam vlak. Hij zorgt ervoor dat alle puzzelstukken goed aansluiten en is daarin een echter verbinder. Met een realistische én praktische blik werkt hij aan de meest uitdagende vastgoedprojecten.

Ing. Jan Zeggelaar

Bouwspecialist en kwaliteitsinspecteur

De expertise van Jan is niet met één enkele stempel te omschrijven. Jan is een fantastische communicator, doorgrond processen met zijn analytische blik en voorkomt problemen achteraf.

Daarnaast is hij een echte verbinder die op doortastende wijze de belangen van onze opdrachtgevers behartigt. Een echte teamplayer.

Als u vragen heeft dan komen we graag met u in contact. Bel gerust of stuur een bericht.
We zijn u graag van dienst!

Scroll naar boven